09 Temmuz, 2010

DURU BEBEĞİN DOĞUM GÜNÜ

Daha öncede bahsetmiştim size bu dünyalar güzeli küçük hanımdan. Geçtiğimiz Cuma günü (2 Temmuz) doğum günü idi ancak; resimleri yeni yükleyebildiğim için bugün sizlerle paylaşabiliyorum. Nasıl büyümüş, iyice güzelleşmiş değil mi? Artık gülüyor, çirkin oluyor, bir bir yapıyor, el sallıyor, baybay yapıyor, dışarı çıkacağınmızı anlıyoruz. Ama henüz yürüme faslına geçemedik. Poposunun üstünden zıplayarak emekliyor. Bir de emekleme pozisyonu alıyor ama; kendini çok üzmediğini için hemen vazgeçiyoruz. Umarım sağlıklı ve mutlu yaşlar yaşar, yüreği bütün sevgileri alacak kadar geniş olur. Çok dilek ve temenni var tabii ki içimden geçen, hepsini yazmam mümkün değil. Bahtın güzel, doğum günün kutlu olsun durucuğum. İyi ki doğdun ve bize tekrar bebek sevmenin güzelliğini yaşattın.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

bu dünyalargüzeli bebeğe sahip olduğum içinmi yoksa böyle bir ablam olduğu içinmi sevinmeliyim bilemiyorum sizi çok seviyorum

mutfakcini dedi ki...

İyi doğdun Duruuuuuu :)

mandalincikmazi dedi ki...

Öncelikle Durucuğunun doğum gününü kutlarım nice sağlıklı huzurlu başarılarla ve sevdikleriyle dolu dolu yıllar dilerim.
serapcım
peçete koymak benim aklıma gelmemişti çok sağol canım bundan sonra ben de senin gibi kullanacağım ve her kavanozu elime aldığımda aklıma sen geleceksin :))

Serap dedi ki...

Ben de güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sevgiler.

YeMeK vAkTi dedi ki...

Allah uzun ömürlü bahtını güzel yapsın duru bebeğin

Narince dedi ki...

Küçük hanıma nice mutlu yıllar!

Tijen dedi ki...

Pek lokum Durucuk. Şansı da adı gibi duru, kendi gibi güzel olsun!

Karen Hanim dedi ki...

Blogunuzu bugün keşfettim. Çok güzel şeyleriniz var!

Serap dedi ki...

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

nesrin dedi ki...

Cok tatli bir sey. Kocaman öpücükler. Sevgiler...