29 Kasım, 2010

SONBAHAR DEKORASYON İPUÇLARI VE BENDEN ÖRNEKLER





Sonbahar doğada kahverengi ve tonlarını bol miktarda görebileceğimiz bir renk cümbüşü ile çalıyor kapımızı. Sadece doğada da bitmiyor bu renk cümbüşü, dekorasyon dergileri, mağaza vitrinleri hatta evimiz bile nasibini alıyor mevsimin güzel renklerinden. Mevsim geçişlerini evimizde de küçük değişiklikler ile uygulayabiliriz. Mevsime uygun bir çiçek bile olabilir bu değişiklik. Aşağıdaki üç resim dergilerden. Kabaklar, sararmış yapraklar hem sonbahar temasına, hem de dekora çok yakışmışlar doğrusu. Sallanan sandalyenin yanındaki kabağa bayıldım. En kısa zamanda bir orta boy kabak alınıp evin uygun köşesinde dekor olarak kullanılabilir. Üsttekiler benden. At Kestanesinin ağacını, çiçeğini ve kestanesini çok sevdiğimi daha önce yazmıştım. Eee bu kadar sevince bilgisayar kenarı, sehpa üstü, ... her yerde görmek istiyor insan. Kabuklu yer fıstığı kuruyemişçilerde bu ara çok var. Eşim alıyor, ben dekor yapıyorum (arada bir de olsa yenilerek de tüketiliyor tabii). Çok küçük ama, tamamen bizden dokunuşlar, banakalirsa siz de deneyin. Bu arada yapma çiçek ve meyveleri çok sevmeyen biri olarak, ayva ve nar gibi uzun ömürlü meyvelerin de iyi bir dekor oluşturduğunu söylemek lazım.




9 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

güzelll..heleki yer fıstıklarını vazoya doldurmak çok mantıklı:)

jewel dedi ki...

fıstıklar çok güzel olmuş, yemeden durmak zor:)

Narince dedi ki...

Sandalyeye bayıldım, orda olsam keşke.

Adsız dedi ki...

o dekorasyon dergilerinde resimlere bitiyorum..da birkaç dk.lık mutluluktan sonra yerini kedere bırakıyor.öyle güzel bir ev lazım bahçeli filan.onu hallettik fikirler çok güzel.tam istediğimiz gibi bi ev döşedik diyelim bizdeki misafir kültürünü bilirsiniz.çocuklarına bakmayan anneler olduğu için dekorasyonlarımız ne kadar sağlam durur işte bunu düşündükçe hayal baloncuklarıma toplu iğne batırılmış gibi oluyor:)
fıstıklarla ilgili bir dekorasyon görmüştüm ondan bahsedeyim bir gün fırsatım olursa deneyeceğim odama koymak için.üç tane çuval kumaşından minik çuvaller dikilip içine cilalanan kestane,bu kabuklu fıstıklardan ve cevizlerden konulmuştu aslında artırılabilir.fındık ve antep fıstığı da olabilir.bir minik tahta parçasına dizilmişti.değişik görünüyordu.

Unknown dedi ki...

Bu kabuklu fıstıklar benşm çocukluğuma ait taa oraya kadar gittim.Anneannem yere oturtur önüme örtü serer bu fıstıklardan verirdi bayılırdık

erdal dedi ki...

fıstıklar cok güzel ama bana dokunuyor yiyince cok kötü oluyorum
:)

kenan dedi ki...

deokorosyon görünüm olarak cok güzel olmuş

http://www.beahaber.com dedi ki...

çok güzel bir şekil

beahaber dedi ki...

süper güzel gayet olmuş