27 Aralık, 2010

MANDALİN VE PORTAKALLI TARİFLER ETKİNLİĞİ

İlk defa bir etkinliğe katılıyorum. Etkinliği görünce, aklıma Portakallı Haşhaşlı Muffin tarifim geldi... Yıldız arkadaşımıza etkinliğe olan katkısı ve bize bu etkinliği duyurup, ev sahipliği yaptığı için teşekkürler. Bilgiler aşağıda, katlımak isteyen arkadaşlara duyurulur.

HOBİDÜNYAM tarafından düzenlenen

yemek etkinliklerinin mandalina ve portakallı lezzetler *9* " Etkinliğine

ben http://mandalincikmazi.blogspot.com/ ( Yıldız ) ev sahibeliği yapacağım

30Aralık-20 Ocak tarihleri arasında düzenlenen etkinliğime katılmak için dilediğiniz çeşitte mandalin ve portakallı tarifler hazırlayıp resmiyle birlikte tariflerinizi blogunuzda yayınlayıp bana isim, tarif adı ve blog adresinizi belirterek mail atmanız yeterli olacaktır. Blogu olmayan arkadaşlar da katılabilirler hepinizi bekliyorum.

mandalincikmazi@hotmail.com

Ayrıca bu davetiyeyi ulaştırabildiğim, ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir.Davetiyeyi ulaştıramadığım arkadaşlarım olursa lütfen kusuruma bakmayın hepinize ulaşmaya çalışacağım.

4 yorum:

Disalce dedi ki...

inşallah katılırım canım..eski bir tarifim var tam buna göre..yenisini yaparsam onla katılırım..yoksa eskiyi göndermek zorunda kalırım:)başarılar.kolay gelsin..

mintinin dünyası dedi ki...

aa yıldız abla bu blog sana mı ait.inan yeni farkettim...

Serap dedi ki...

Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım, Yıldız hn.'ın blogu "http://mandalincikmazi.blogspot.com" adresinde. Etkinliğe ben de katıldığım için bilgilerini verdim. Sevgiler.

Disalce dedi ki...

aa evet canım ..dikkat etmemişim duyurun için teşekkürler.:))))